Privatlivspolitik

  1. Om KRONPLET.DK

KRONPLET.DK er en hjemmeside, som er blevet til fordi vi i vores dagligdag oplever, at hvis vi ændrede en lille smule kunne det få en effekt der gavner den verden og det samfund vi er en del af.

Hvor så mange medier har til hensigt at tjene penge på at koble dataviden med individer, har denne hjemmeside ikke til hensigt at tjene penge på indhold eller data omkring de individer som blander sig i debatten.

Derimod er KRONPLET.DK blot en mulighed for at forholde sig løsningsorienteret til nogle af de forandringer som vi gerne vil afstedkomme, og gøre det muligt at koble forslag sammen som støtter hinanden.

For at hjemmesiden ikke skal misbruges til at fremme had og vold, er det et krav at du som bruger opretter en profil, der gør det muligt for KRONPLET.DK at fjerne indlæg og i værste tilfælde selve brugeren. Til denne profil skal der bruges email-adresse, navn, et brugernavn og en adgangskode efter eget valg. Det er ikke KRONPLET.DK’s interesse at videredistribuere hverken navn eller mailadresse, men er udelukkende til internt brug. Det handler om digital ansvarlighed og det handler om at vi alle skal føle os trygge når vi debatterer uden at det skal kunne bruges imod os på et senere tidspunkt.

En del af KRONPLET.DK’s aktiviteter udføres via hjemmesiden WEBSITE, hvorfor ovenstående privatlivspolitik også er gældende for aktiviteter, der udløber fra denne hjemmeside.

I forbindelse med administration og videndeling på hjemmesiden vil det være muligt for KRONPLET.DK at se mønstre og oplysninger som bruges i kommunikation mellem bruger og KRONPLET.DK. Mønstre og Oplysninger bruges udelukkende for at sikre bedst mulig service for KRONPLET.DK’s brugere og øvrige besøgende på hjemmesiden.

Hvis du har spørgsmål til denne Privatlivspolitik, kan du kontakte os her:

KRONPLET.DK
Kjeldsvang 6, HIllerød

Mail: hh@kronplet.dk

 

  1. Datasikkerhed

For os er ansvarlig omgang med oplysninger, der indsamles som led i driften af WEBSITE, afgørende for forretningsmål og omdømme. I denne Privatlivspolitik gøres der rede for, hvordan dine personoplysninger indsamles og anvendes, når du er bruger på KRONPLET.DK og hvordan du kan få indsigt i dine oplysninger.

  1. Hvad er personoplysninger?

Personoplysninger er enhver oplysning om en identificeret eller identificerbar fysisk person. Ved en identificerbar fysisk person forstås en person, som direkte eller indirekte kan identificeres, særligt ved hjælp af en identifikator, fx et navn, et identifikationsnummer eller et eller flere elementer, der er unikke for en given persons identitet.

  1. Hvilken type persondata behandler vi om dig og hvorfor?

De oplysninger, som vi indsamler om dig, vil blive anvendt til forskellige formål i forbindelse med din profil hos KRONPLET.DK.

KRONPLET.DK indsamler og behandler alene almindelige personoplysninger som led i administrationen af KRONPLET.DK– for eksempel ved at din brugerflade viser lignende forslag eller forslag inden for samme kategorier som interesserer dig.

KRONPLET.DK indsamler og behandler således ikke følsomme personoplysninger, oplysninger om strafbare forhold eller oplysninger om CPR-numre som led i administrationen af KRONPLET.DK

KRONPLET.DK vil i forbindelse med dit engagement typisk indsamle følgende oplysninger:

  • Brugeroplysninger:

Oplysninger, som du giver os, når du opretter dig som bruger hos Kronplet.dk fx online via hjemmeside, herunder kontaktoplysninger (fornavn, mellemnavn(e), efternavn, og e-mailadresse)

Oplysninger, som du giver os omkring dine præferencer i forhold til kommunikation

Oplysninger, som du giver os, hvis du kontakter os med et spørgsmål, for at indberette et problem, eller når du i øvrigt henvender dig til os om dit kundeforhold hos KRONPLET.DK.

  1. Brug af dine personoplysninger

KRONPLET.DK behandler dine personoplysninger til opfyldelse af de formål, der er anført i denne skrivelse. KRONPLET.DK behandler udelukkende dine personoplysninger, i det omfang det er nødvendigt i forbindelse med dit engagement hos KRONPLET.DK eller nødvendigt i henhold til gældende ret.

  • Brugeradministration – Oprettelse og administration af dit kundeforhold med KRONPLET.DK, herunder opretholdelse af vores brugerregistre, statistik mv. Alle statistikker og analyser udarbejdes i anonymiseret format og indeholder derfor ikke oplysninger, der kan henføres direkte til dig som person.
  • Overholdelse af gældende love og regler – Overholdelse af love og regler, som KRONPLET.DK er underlagt i forbindelse med driften af virksomheden eller til opfyldelse af forskellige indberetnings- eller oplysningsforpligtelser i henhold til gældende love og regler.

KRONPLET.DK bestræber sig på at sikre, at alle personoplysninger, vi behandler, er korrekte og opdaterede. Vi beder dig derfor om altid at underrette os om eventuelle ændringer i dine personlige forhold (fx ændring af mailadresse eller navn), således at vi kan sikre, at dine personoplysninger altid er korrekte og opdaterede.

  1. Juridisk grundlag for behandling af dine personoplysninger

KRONPLET.DK behandler som udgangspunkt oplysningerne om dig på et af følgende grundlag: (1) Indgåelse eller opfyldelse af dit engagement på KRONPLET.DK, (2) hensynet til KRONPLET.DK legitime interesser, dvs. de formål, der er beskrevet ovenfor, og (3) opfyldelse af en juridisk forpligtelse, som KRONPLET.DK er pålagt. Der kan desuden være situationer, hvor vi behandler dine personoplysninger af hensyn til tredjemands legitime interesser med hensyn til de formål, der er beskrevet ovenfor, medmindre hensynet til dine interesser vejer tungere eksempelvis ved politianmeldelse.

  1. Deling af personoplysningerne

KRONPLET.DK videregiver ikke personoplysninger.

KRONPLET.DK kan desuden videregive og/eller overlade dine personoplysninger til andre leverandører og/eller serviceudbydere i forbindelse med den almindelige drift af vores virksomhed, fx i forbindelse med ekstern administration af vores IT-systemer, analyseopgaver, markedsføringsopgaver, inkasso, kreditvurdering, revision, juridisk bistand mv.

KRONPLET.DK overfører ikke dine personoplysninger til lande uden for EU/EØS.

  1. Dataintegritet og -sikkerhed

Personoplysninger opbevares ikke længere end nødvendigt for at opfylde det formål, hvortil de er indsamlet, medmindre opbevaringen er nødvendig for at opfylde nationale lovkrav.

Det er KRONPLET.DKs politik at beskytte personoplysninger ved at træffe tilstrækkelige tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger. Når der ikke længere er behov for dine personoplysninger, vil vi sikre, at de slettes på en sikkerhedsmæssigt forsvarlig måde.

  1. Dine rettigheder

Du har til enhver tid ret til at gøre dine rettigheder efter den til enhver tid gældende databeskyttelseslovgivning gældende. Du kan blandt andet anmode om indsigt i de personoplysninger, som KRONPLET.DK er i besiddelse af, samt gøre indsigelse mod behandlingen af oplysningerne, herunder gøre indsigelse mod automatiserede afgørelser og profilering eller mod anvendelse af dine personoplysninger til direkte markedsføring. Endvidere kan du anmode om berigtigelse eller sletning af eventuelle ukorrekte oplysninger om dig selv, trække et samtykke til behandling af dine personoplysninger tilbage samt gøre din ret til dataportabilitet gældende.

Hvis du ønsker at gøre én eller flere af dine rettigheder gældende, bedes du kontakte os på administration@Kronplet.dk

Din anmodning vil blive behandlet i overensstemmelse med den til enhver tid gældende databeskyttelseslovgivning.

Klage over KRONPLET.DK ́s behandling af dine personoplysninger kan ske til:
Datatilsynet
Borgergade 28, 5.
1300 København K
 E-mail: dt@datatilsynet.dk

  1. Opdateringer

KRONPLET.DK evaluerer og opdaterer løbende denne Privatlivspolitik. Du bør derfor regelmæssigt tjekke denne Privatlivspolitik for eventuelle ændringer, som kan have betydning for behandlingen af dine personoplysninger.

Cookie politik

 

  1. Indledning

Webstedet benytter “cookies”. Det er en teknologi som installerer oplysninger omkring en brugers computer så webstedet kan genkende fremtidige besøg fra samme computer.

 

Cookies forbedrer brugeroplevelsen på webstedet Kronplet.dk der drives af xxxxx ved xxxxxxx.

 

For eksempel bruger webstedet oplysningerne til at personliggøre webstedets indhold, holde styr på din aktivitet på siden, automatisk udfyldning af formularer med dine oplysninger og til generelt at forbedre din brugeroplevelse på siden.

De fleste webbrowsere kan indstilles til at give besked når du modtager en cookie eller blokere cookies fuldstændigt. Vær dog opmærksom på at hvis du vælger at slette eller blokere dine cookies skal du genindtaste brugernavn og kodeord hver gang for at få adgang til visse dele af webstedet.

Sporingssystemer kan bevare informationer omkring domæne og værtsnavn; Internet protokoller (IP) adresser; browser software samt oplysninger omkring styresystem; kliktendenser; samt hvilken dato og klokkeslet webstedet blev besøgt. Firmaets brug af cookies og andre sporingsystemer giver KRONPLET.DK mulighed for at forbedre webstedet samt din generelle brugeroplevelse.

KRONPLET.DK vil analysere ikke-personlige oplysninger for bedre at forstå tendenser og til at oprette statistikker.

 

  1. Cookies og hvordan de er til gavn for dig

Vores websted, som de fleste andre websteder, bruger cookies til at give dig den bedst mulige brugeroplevelse. Cookies er små tekstfiler som gemmes på din computer eller i din telefon når du besøger websteder.

 

Vores cookies hjælper os med at:

  1. Sørge for at vores websted fungerer som du forventer.
  2. Sørge for at du kun behøver logge ind en gang.
  3. Gemme dine indstillinger mellem og under besøg.
  4. Forbedre webstedets hastighed og sikkerhed.
  5. Tillade dig at dele sider på sociale netværk som Facebook
  6. Personliggøre vores websted så du kan få adgang til hvad du søger på kortere tid.
  7. Fortsat at forbedre vores websted.
  8. Overføre data til reklamenetværk.
  9. Udbetale provision af salg.
  10. Forbedre vores markedsføring (som giver os mulighed for at tilbyde vore tjenester til de priser vi gør).

 

Vi bruger ikke cookies til at:

  1. Opsamle dine personlige oplysninger (uden din tilladelse).
  2. Opsamle følsomme oplysninger (uden din tilladelse).
  3. Overføre personlige oplysninger til tredjepart

 

Vi bruger cookies så vores websted fungerer som det skal. Herunder:

  1. Til at bestemme hvorvidt du er logget ind eller ej.
  2. Til at huske hvorvidt du har accepteret vores vilkår og betingelser.
  3. Til at skræddersy sidens indhold til dine behov.
  4. Til at huske hvorvidt vi allerede har stillet dig visse spørgsmål (f.eks. om du har valgt ikke at modtage vores nyhedsbrev).

 

  1. Cookies til sociale netværk

Vi har inkluderet deleknapper på vores websted så du let kan dele vores indhold på Facebook, Twitter og andre sociale medier.

Konsekvenserne for indstillingerne for dine personlige oplysninger varierer mellem de forskellige sociale netværk. Dette afhænger af hvilke indstillinger du har valgt på disse netværk.

 

  1. Cookies til forbedring af webstedet

Vi afprøver ofte nye design eller funktioner på vores websted. Vi gør dette ved at vise forskellige versioner af webstedet til forskellige brugere og holde øje med hvordan brugerne reagerer på disse forskellige versioner. Det hjælper os med at tilbyde dig et endnu bedre websted.

 

  1. Cookies til statistikker omkring besøgende

Vi bruger cookies til at samle statistikker omkring besøgende. Som for eksempel hvor mange besøgende vi har haft, hvilken teknologi de bruger (f.eks. Mac eller Windows som kan hjælpe os med at finde ud hvorfor siden ikke fungerer som den skal med visse teknologier) hvor lang tid de besøgende bruger på webstedet, hvilke sider der besøges osv.

Dette hjælper os med konstant at kunne forbedre vores websted. Disse analyseprogrammer fortæller os også hvordan de besøgende fandt webstedet (f.eks. via en søgemaskine) og om de tidligere har besøgt webstedet, så vi kan fokusere på at forbedre vores tjenester i stedet for at anvende budgettet på markedsføring.

 

  1. Vi anvender følgende software fra tredjepart

Vi anvender følgende software fra tredjepart på vores websted:

 

  1. Blokering af cookies

Du kan normalt blokere cookies ved at at indstille din browser til at blokere cookies. Vær opmærksom på at hvis du blokerer cookies vil funktionaliteten på vores websted forringes og en stor del af alle websteder verden over bruger normalt cookies.

Du er muligvis bekymret omkring såkaldte spyware cookies. I stedet for at blokere alle cookies kan du bruge anti-spyware software til at slette cookies som er ødelæggende. Lær mere omkring håndtering af cookies ved hjælp af anti-spyware software.